Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Ernst
8 maanden geleden

Wij hebben bij Geratel de workshop vering gevolgd. Elles verteld het heel interessant en duidelijk. Nadat ik mijn vering gecontroleerd heb en vanaf “0” weer heb ingesteld merkte ik hoe fijn je motor kan aanvoelen. Ik raadt iedereen aan om zijn vering bij een expert te laten afstellen of deze leuke en nuttige workshop te volgen!

Remco
9 maanden geleden

Elles heeft vandaag tijdens het 5-jarig bestaan van www.geratel.nl mijn vering afgesteld. Wat een verschil! Mijn motor deinde vroeger behoorlijk na. En nadat Elles hem onder handen had genomen, was dat meteen verdwenen. Het lijkt wel een andere motor. Bedankt!!

Mark
9 maanden geleden

Tijdens de opname voor de 100ste aflevering van De Motorpodcast heeft Ellis mijn vering van mijn V-Strom 650 afgesteld.

Na wat aanpassingen reed de motor veel beter en strakker. Daarnaast kreeg ik goed advies om de olie in de voorvering te laten vervangen door een wat dikkere variant en werd ik gewaarschuwd voor de demper die slijtage vertoonde!

Ik kan het zeker aanraden om de vering eens te laten controleren door Ellis. Je krijgt er een goede uitleg bij en eerlijk advies!

Ruud
9 maanden geleden

Gisteren (Opname 100ste Motorpodcast) vol bewondering staan te bekijken hoe je even een heel aantal eigenaren van motoren goed vakkundig te woord staat, van advies voorziet en de vering goed afstelt. Sommige motoren waren echt niet (meer) veilig, na afstelling een stuk veiliger of kregen het advies om er niet meer mee te rijden. Gun jezelf en je motor een goed advies!

Chapeau! Wat een service!
Gr. Ruud

motoRRuben
10 maanden geleden

Elles is een ontzettend zelfverzekerde goede monteur! Met onwijs veel kennis op het gebied van vering. Elles heeft mij als motorzaak veel bijgebracht en geholpen.

Wouter Rob
10 maanden geleden

Hallo Ellis, afgelopen week heb je mij ons 's avonds een lezing gegeven over motorvering. Naast 'vertellen' hoe eea getoond/getest/uitgeprobeerd met een aantal motoren van de bezoekers.
Indruk: eerlijk verhaal, recht voor z'n raap, grote kennis.
Maw zeer leerzaam.

Groet, Wouter

Frans Hulleman
10 maanden geleden

Gisteren bij MotorRuben een mooie introductie en uitleg gehad over de juiste en het afstellen van de vering van je motor.
Deze dame weet wel waar ze het over heeft, Chapeau!

Irene & Tine
10 maanden geleden

We hebben van Elles gehoord via de Motorpodcast en nogmaals tijdens de motoronderhoud workshop van Geratel.
We zijn op een vrijdagavond in Juni naar Oss gereden waar Elles de vering van beide motoren heeft gecontroleerd.
Ze heeft van beide motoren aanpassingen kunnen doen aan de voorvering. De achtervering was niet aan te passen en tests wezen uit dat deze aan vervanging toe waren. De motoren reden daarna al een stuk fijner. Op aanraden van Elles zijn we naar TFX in Weert geweest. Zij hebben hebben de olie in de voorvork van de HONDA CB vervangen. Bij zowel de Honda CB als de Suzuki GSR is de de achtervering vervangen door een TFX 140 vering.
Elles had haar advies voor TFX duidelijk gecommuniceerd zodat we kregen wat we nodig hadden. Het voelt of we op nieuwe motoren rijden, waar we beter,harder en veiligers op kunnen rijden. Dankzij Elles kunnen we genieten van onze motoren hun 2e lente. Bedankt Elles voor je hulp en advies!

Ruben
10 maanden geleden

Goede service en de vering staat perfect afgesteld!

Geratel
10 maanden geleden

Elles is een eerlijke en vakbekwame vrouw.

Met GERATEL werk ik graag met haar samen omdat ze ook mijn cursisten (workshops motoronderhoud) voorziet van een onafhankelijk en eerlijk advies. Geen poespas maar zeggen waar het op staat.

Zo geeft Elles ook zelf een workshop; Vering.
Erg tevreden dus en een aanrader voor elke motorrijder!