Voor motorrijders

Fijn dat je interesse hebt in de vering van jouw motorfiets!

 

Goed afgestelde vering of het juiste product voor jou als motorrijder en jouw motor is letterlijk van levensbelang! En los van de veiligheid vergroot het jouw rijplezier vaak met een simpele draai aan de juiste knop(pen). Ook in de portemonnee scheelt het; wanneer jouw vering niet goed functioneerd zullen de banden het werk van jouw demper proberen over te nemen met cupping of verhoogte, onnodige slijtage als direct gevolg. En waneer dat niet toerijkend is het frame, lagerwerk en alle aanverwante delen. 

 

Samen met jou kijk ik graag naar jouw motor en de afstelling ervan. Dit kan op afspraak bij mij aan huis. Daarnaast ben ik aanwezig op verschillende evenementen. Kijk hiervoor bij agenda

 

Ook geef ik 2x per jaar een workshop vering afstellen bij Geratel in Schijndel. In een lange middag tijd leer ik je de basis en werk jij, in ondersteuning van mij, toe naar jouw afstelling en leer je hoe je in de toekomst deze nog kan perfectioneren. 

 

Kan je niet wachten? kijk dan bij de FAQ waar ik verschillende opmerkingen en vragen die ik regelmatig krijg mèt de antwoorden erop  alvast heb voorbereid. 

 

Ondanks bovenstaande toch nog vragen of een speciaal verzoek? Neem dan snel contact met mij op: